Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 7,00€

Comprar Entrades

Campi qui pugui: La rateta

Campi qui pugui: La rateta

La rateta, de la companyia Campi Qui Pugui, és un espectacle de titelles que barreja la música amb el llenguatge visual que caracteritza aquesta companyia i que l’ha portat a actuar –amb RatsManneken’s Piss– per diversos països europeus. Dins de la programació de teatre familiar del Teatre Tantarantana. 

Sinopsi

L’avioneta de l’Alice, la Kate i la Fiona ha fallat i han caigut enmig d’una granja abandonada… Però de seguida descobreixen que no estan soles i que en aquesta granja habita un animaló a qui li agrada tenir l’escala ben neta. És la rateta presumida!

Sembla que la Kate no coneix la seva història, però l’Alice i la Fiona l’explicaran amb l’ajuda dels amics de la rateta, la resta d’animals de la granja. La rateta del conte popular que explica l’Alice acaba als braços d’un gat que se la vol menjar, sense tenir en compte als seus amics. Però per sort a la vida real encara hi ha una rateta a la granja, que viu alegre amb la resta d’animals. Les tres aventureres es quedaran per cuidar-los.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos + fotos

Campi qui pugui: La ratetaCampi qui pugui: La ratetaCampi qui pugui: La ratetaCampi qui pugui: La ratetaCampi qui pugui: La rateta

Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració.