Tot el que necessites per anar al teatre

La petita flauta màgica: Petit Liceu

La petita flauta màgica: Petit Liceu

La petita flauta màgica,  l’adaptació per al públic infantil feta per Comediants de Die Zauberflöte de Mozart és un clàssic del Petit Liceu amb una escenografia llampant i molt atractiva que han vist més de 400.000 espectadors.

Sinopsi

Acompanyat per una flauta i un piano, el bona pasta de Papageno, ocellaire d’ofici, explica amb l’ajut dels altres cantants i actors les extraordinàries aventures viscudes amb el seu amic, el príncep Tamino, quan van anar a terres llunyanes per rescatar la princesa Pamina, la filla de la Reina de la Nit, presonera del malvat Sarastro.

Durant el seu viatge, Papageno i Tamino es troben amb moltes sorpreses: de vegades les coses no són el que semblen i les persones que semblen dolentes en realitat són bones, i persones que semblen bones no ho són tant. També descobreixen instruments meravellosos que produeixen una música màgica que pot fer ballar els animals i les persones. Papageno cercarà durant tot el viatge una Papagena que l’estimi.

 

Video

Fotos + fotos

La petita flauta màgica: Petit LiceuLa petita flauta màgica: Petit LiceuLa petita flauta màgica: Petit LiceuLa petita flauta màgica: Petit LiceuLa petita flauta màgica: Petit Liceu

Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració

Articles relacionats