Tot el que necessites per anar al teatre

Cosas que se olvidan fácilmente

Cosas que se olvidan fácilmente

L’any passat, l’autor d’aquest espectacle es va adonar que començava a tenir problemes de memòria. I va comprovar que la seva mare també patia buits importants. Aquests oblits van inspirar Cosas que se olvidan fácilmente, un espectacle fotogràfic que transforma els records i, de la mateixa manera que ho fa la ment, n’inventa de nous. Una petita història de la segona meitat del segle XX a Espanya. Un joc de cartes convertit en un muntatge teatral per a cinc espectadors.

L’ARTISTA

Actor/ manipulador i creador escènic, Xavier Bobés es defineix com a autodidacta. Apassionat de la poètica dels objectes, investiga des de fa més de deu anys tota mena d’objectes quotidians. Col·labora amb altres creadors com a intèrpret i com a manipulador. Aprofundeix en la recerca del contingut simbòlic/teatral dels objectes i de tot allò suposadament trivial, a través de la creació, l’assaig i la docència.

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Hebert

  COSAS QUE SE OLVIDAN FÁCILMENTE. Magnífic títol, per cert. A veure si sóc capaç d’explicar-me: no em va emocionar com esperava i al mateix temps, la recomano.
  No explicaré res, com bé demana el Xavier Bobés, ja que es trencaria la màgia i la sorpresa. Tampoc sabria definir-la (teatre d’objectes? Performance?…) Un exercici immens de tècnica, de recerca, de sensibilitat i de creació per a només 5 espectadors. Una obra que va requerir sis mesos de provatures i necessita gairebé tres hores per a deixar-ho tot a lloc un cop ha acabat.

  Dura una hora que es fa curtíssima i vols més i més d’aquell “conte”. De regal, no deixen entrar mòbils (i no va morir ningú).

  Jo, desarrelat de mena, no vaig viure el que tant he llegit: nus a la gola, llàgrimes… però pot emocionar tothom, si bé és més fàcil quan més gran és un (per la motxilla vital) o més connectat estàs a la teva història.

  27/01/2017

 • 12345

  Josep Via Santacana

  Per fi he pogut disfrutar de aquesta experiencia, petita meravella inclasificable i absolutament recomanable, nomes 5 persones acompanyant a Xavier Bovés en una estona difilment oblidable, nomes recomanar anar-hi alla aon sigui posible i aprofitar la ocasió per notificar que segons ens va comunicar ell mateix posiblement la proper temporada 2017 tornara al Mercat de les Flors. Res a explicar, la experiencia cal viurela lliure de referencias, nomes felicitar a Xavier Bovés i que a la millor brevetat apart de gaudir de nou de aquest espectacle ens pogui oferir noves experiencies, reconec que les expectatives generades per Cosas que se olvidan facilmente son dificilment superables pro jo tampoc hem pensaba sortir tan saisfet dons esperaba molt per els unanims comentaris favorables que habia rebut pro la realitat ho va superar.Agrair també al Mercat de les Flors el bon gust de donar cabuda amb la seva programacio aquesta joia, reconec que el Mercat també esta en la linea de locals aon la programaçio sempre es de bon gust i calitat.

  22/03/2016

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Com que no ve al cas desvetllar de que va aquest espectacle de Xavier Bobés, ja que cal descobrir-ho anant-hi, només us diré que és una joia i ser un dels cinc espectadors que cada funció ho gaudeixen, un privilegi. L’única cosa negativa és que se m’ha fet curt. Serà difícil oblidar-ho. IMPRESCINDIBLE. Ahh. i sense mòbils, ja que a l’entrada cal deixar-los.

  07/02/2016