Tot el que necessites per anar al teatre

Berto Romero: Mucha Tontería

Berto Romero: Mucha Tontería

Espectacle guanyador del Premi TB de la temporada 2017-2018 en la categoría de Millor monòleg còmic. 

Mucha Tontería és el nou monòleg de Berto Romero. El seu títol és alhora una declaració d’intencions i una precisa descripció del seu treball sobre els escenaris durant els últims 20 anys.

Noves històries, noves cançons i alguna que altra sorpresa en aquesta cita amb Berto al teatre. Res més que un còmic, un guitarrista i tota la tonteria necessària per no parar de riure.

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Marta Guinart Vilarnau

  Es fantástico poder disfrutar del talento de este humorista en mayúsculas. He acudido al show en una ocasión y pienso volver a ir.

  07/12/2018

 • 12345

  Noemí Benaches

  Ir con demasiadas expectativas nunca es bueno. Esperaba más. Poco sorprendente. Aun así, está entretenida y te echas unas risas de vez en cuando.

  09/04/2018

 • 12345

  Marta TP

  Amb el seu contagiós somriure i un humor que no n’entén d’eufemismes, en Berto aconsegueix un cop més fer que tot el teatre esclati a riure minut rere minut. Cançons i experiències personals que compartirà de forma íntima i còmoda durant 90 minuts, amb un format divertit i que aconsegueix no encasellar-se en la línia habitual de la majoria de monòlegs.
  L’únic que he trobat a faltar (i que fa que, molt al meu pesar, no el puntuï amb l’excel·lència, si se’m permet la crítica) és una mica d’improvisació i interacció amb el públic. Berto, que tots els que érem allí t’adorem, ja t’ho dic ara… Atreveix-te a transgredir i sorprèn-nos un xic més el proper cop!

  06/02/2018

 • 12345

  Edu Alcaniz

  Un espectáculo del monton. Repetía cosas de otros mologos y bueno para lo que esperas de berto romero , ha sido bastante escaso.

  08/01/2018