El Mag Lari homenatja les grans estrelles de l’il·lusionisme a ‘Ozom’

Redacció

El Mag Lari ret homenatge als grans il·lusionistes a Ozöm, un cabaret màgic de gran format per a tota la família on es desdobla en quatre referents mundials de la història de la màgia.

TEATRE_BARCELONA-mag_lari-REVISTA-1

Després de l’èxit d’Splenda, que van veure més de 105.000 espectadors, el Mag Lari fa un pas més per convertir el show de màgia en un espectacle ple de teatralitat. I ho fa amb l’espectacle que sempre ha volgut fet, un cabaret-homenatge a grans estrelles de la màgia on, a més del mestre de cerimònies de l’obra, ell mateix converteix quatre il·lusionistes: Gin Clark, Cirici Pasqual, Wenceslau Padró i Goretti, uns personatges a “l’estil cubana” basats en il·lusionistes reals.

Gin Clark, amb melena rossa, bigoti i malles, és la versió estripada de Doug Henning, una estrella de Las Vegas retirat als 40 anys per l’excés d’èxit. “Si ell no s’hagués retirat a meditar a la Índia, no existiria David Copperfield. La CBS el va anar a buscar i catapultar mediàticament amb només 17 anys per substituir-lo”. I precisament qui està passant per davant de l’èxit de Copperfield a Las Vegas en l’actualitat, Criss Angel, és qui ha inspirat Goretti, un paio amb melena llarga i ungles negres que “se n’ha anat a l’antítesi de l’elegància de l’altre” per apostar per la màgia gore i dedicar-se “a tirar ganivets i tallar la gent per la meitat”.

Més curiosos són els homenatges nostrats. Cirici Pasqual és un avi retirat a qui Lari convenç per actuar inspirat en el barceloní Fructuós Canonge; un home que va començar enllustrant sabates a la plaça Reial i va aconseguir anar-se’n de gira per tot el món abans de tornar a la plaça on avui encara hi té una placa, després de quedar-se cec. Però la cirereta del pastís és Wenceslao Padró, en clara referència a Wenceslao Ciró, un escolapi de Castelterçol que feien fora de totes les diòcesis perquè feia ventrilòquia amb un nino vestit de comunió, en Luisito, a qui feia recitar fragments de Catecisme.

David Pintó, codirector de l’espectacle, està convençut que el públic descobrirà que “dintre el Mag Lari hi ha molts mags” i se sorprendrà de la seva capacitat per transformar-se en segons. En total, hi ha fins a 14 canvis de vestuari, 5 escenografies i 60 persones implicades en la producció.

 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!