Barreja humanitat i animalitat mitjançant dansa, circ, teatre i música

Sapiens Zoo

Sapiens Zoo
29/04/2016

Un extraordinari espectacle que barreja humanitat i animalitat mitjançant dansa, circ, teatre, i la música ….. Deixar-se portar per la bellesa plàstica del que ens presenten i deixar-se arrossegar per la magnífica música que els acompanya, ens ha fet gaudir molt d’un espectacle que tampoc hem intentat entendre al 100%.

Un paper fonamental en aquest espectacle el té la música electrònica que es barreja amb sons d’animals i sorolls de tempestes, tot punxat en directe per la DJ Marcelle. Els sorolls inclassificables i els efectes visuals i de llum converteixen l’escenari en un espai sovint agressiu i tenebrós. El costat més salvatge de l’home sembla imposar-se, excèntriques acrobàcies, destrals que tallen cordes o arrossegament pels cabells ens mostren la part més animal de les persones.

Per nosaltres, no es tracta d’un espectacle tant sols de circ, … no és un espectacle de dansa, no és un espectacle de teatre ni tampoc és un espectacle de cabaret. És una barreja de tot plegat, que ens va fascinar.
No són unicament acròbates, ni tampoc pallassos, ni actors, no són ballarins. Són una barreja.No hi ha llum a l’ús, però tampoc hi ha foscor. En molts moments és una llum que balla.No hi ha música ambiental sinó que la música ho domina tot.

En resum és un espectacle arriscat on tot està absolutament mil·limetrat malgrat que a moments sembli que domina el caos.

Per nosaltres un espectacle sorprenent, que ens ha seduït.

Si voleu llegir la nostra valoració sencera només heu de clicar AQUÍ

← Tornar a Sapiens Zoo

Enllaç copiat!