Una revisió del clàssic amb una frescor extraordinària

Projecte Ingenu: Romeu i Julieta

Projecte Ingenu: Romeu i Julieta
12/05/2016

Després d’abordar Hamlet de la mà de Raimon Molins, Projecte Ingenu continua amb l’obra shakesperiana amb aquest muntatge protagonitzat per Carlos Cuevas i Clàudia Benito i dirigida per Marc Chornet.

Una revisió del clàssic, que sense defugir referents, ens ofereix un nou punt de vista modificant la nostra visió d’espai temps i convertint la versió en quelcom atemporal. L’enorme vitalitat dels 9 actors i el fet d’interpretar alguns papers creuats, personatge-home-actriu, personatge-dona-actor, li donen una sensació de frescor extraordinària. La música és la veu dels actors que marquen el ritme amb cops de mans, de peus, de fustes, ….. Aquesta percussió en directe es complementa amb cançons de John Dowland, un músic britànic coetani de Shakespeare, magníficament interpretades per Neus Pàmies com a solista (ella va fer el paper protagonista al musical Fang i Setge).

L’escenografia, molt simple, ha jugat un paper extraordinàriament efectiu, que amb la il·luminació ha donat moments màgics a la representació. Dues taules amb el sobre de fustes que es desmunten i fan d’espases o de paret. Cadires sense seient. Taula que fa de finestra o d’altar, on Toni Guillemat (Dida) fa de figura de la Verge Maria, donant el toc d’humor dins de la tragèdia que ens estan explicant.

Una proposta que ens ha agradat molt i que ens ha permès reviure un mite del teatre clàssic amb ulls joves.

Crònica sencera AQUÍ

← Tornar a Projecte Ingenu: Romeu i Julieta

Enllaç copiat!