Cubanades a discreció!

La Cubana: Gente bien, el musical

La Cubana: Gente bien, el musical
19/10/2016

De l’artista Santiago Rusiñol diuen que era un personatge excèntric i extravertit. També que era molt polifacètic: tanmateix pintava un quadre com escrivia una satírica obra de teatre, o muntava una performance als trens de Rodalies. La Cubana comparteix l’esperit del pintoresc artista modernista, sitgetà com ells, i ho reivindiquen amb un desplegament de savoire faire cubano anomenat Gente Bien: El musical.

Jordi Milán, director i essència de la companyia, ens té acostumats a un cuidadíssim horror vacui d’estímuls, situacions, decorats, personatges i sorpreses, així que pots imaginar com de bé s’ho han passat retratant als nou-rics, amb l’exuberància que els caracteritza. A Gente Bien, la companyia suma l’experiència de més de 30 anys als escenaris amb una trama que homenatja el teatre, la participació d’actors de totes les èpoques (on brillen amb llum pròpia tant els joves com les veteranes Mercè Comes i Mont Plans), els divertits equívocs i jocs lingüístics, una mesurada interacció amb el públic… fins i tot hi veuràs personatges mítics com l’Estrellita Verdiales pul·lular per l’escenari!

La música del mestre Joan Vives es posa al servei de les bogeries de la companyia per complir l’únic objectiu de la formació: fer riure al públic, i encara més difícil… fer-lo cantar!

Gente Bien és un divertit i esbojarrat autohomenatge de La Cubana, ideal per anar-hi en família, amics, o per descobrir l’essència de la mítica companyia si encara no has tingut mai l’oportunitat de compartir amb ells una estona de màgia teatral.

← Tornar a La Cubana: Gente bien, el musical

Enllaç copiat!