Un musical imprescindible!

El Petit Príncep: El Musical

El Petit Príncep: El Musical
21/12/2016

Després de fer gira per diverses poblacions de Catalunya, El Petit Príncep torna aquestes festes de Nadal al Barts.

Aquest espectacle ja l’han vist més de 130.000 persones, és el tercer Nadal que passa per Barcelona. Ha estat guanyador de tres premis Butaca en la seva 21 edició: millor espectacle familiar, millor actriu de musical (Elena Gadel) i millor actor de musical (Guillem Martí).

Tot i que es presenta com un espectacle per a públic familiar, penso que tot amant del teatre musical no s’hauria de perdre. Nosaltres, com ja tenim els fills grans, hi vàrem anar sols, i creieu-me si us dic que vam gaudir moltíssim.

Es tracta d’un espectacle d’aquells que en diem rodó. Les veus, la posada en escena, la il·luminació, el vestuari, la música, són absolutament espectaculars!!!

El petit príncep és una de les narracions més difoses arreu del món. Ha estat adaptada al cinema, teatre, òpera,…i ara la podeu veure en forma de musical. Aquest conte escrit per Antoine de Saint-Exupéry, el va escriure després d’haver patit un accident d’aviació al Sàhara al 1935. Tot el text en sí és molt metafòric i ple de poesia.

El petit príncep que podeu veure al Barts, és un musical produït i dirigit per Àngel Llàcer, al que també el podreu veure fent el paper de l’aviador, co-protagonista de l’obra, i el narrador que va guiant al públic per la història.

Les 16 cançons que podreu escoltar són escrites pel dramaturg Marc Artigau, i per Manu Guix, que s’ha encarregat de les composicions, i direcció musical. El sistema de so permet que la música tingui una presència excepcional a l’espectacle, aconseguint fer-nos sentir l’alegria, la curiositat, la decepció de príncep en tot moment.

Cal destacar les veus de les dues actrius femenines del repartiment d’enguany, la Diana Roig (la Rosa) i la Júlia Bonjoch (el petit princep). Pell de gallina!!

El vestuari, màscares i caracterització, responsabilitat d’Amadeu Ferré són magnífics!!

L’escenografia és visualment espectacular, no li falta detall (animacions, projeccions, mappings…)

Aquest conte és una reflexió sobre l’amistat, l’amor, la responsabilitat, la insatisfacció, el desig de protecció, la importància de tenir temps per divertir-se, apendre a no jutjar a les persones per la seva aparença física, a no cometre els mateixos errors un i un altre cop, i fer-nos entendre el veritable sentit de la vida. Ens fa veure que mai hem de deixar d’aprendre, que no hem de tenir por a ser curiosos, i sobretot no perdre , ni oblidar aquella part de nen que tots portem dins.

No us el perdeu!

← Tornar a El Petit Príncep: El Musical

Enllaç copiat!