Una tragèdia, disfressada en forma de comèdia

Call center

Call center
14/06/2016

Aquest text de Marc Angelet va ser estrenat l’any 2007 en el mateix teatre del Raval que ara ha decidit recuperar-lo de la mà, una altra vegada, de la companyia La Guapa Teatre.

CALL CENTER és una comèdia emmarcada en el món del telemàrqueting que mostra les condicions laborals de les persones que treballen en aquests tipus d’empresa, i d’altra banda mostra la indefensió de les persones que han d’utilitzar els seus serveis.

Un ritme frenètic domina tota l’obra amb moments divertits, però que a poc a poc va derivant la comèdia en una tragèdia, reflex fidel de la realitat laboral que impera des de fa uns anys i dels sistemes de vendes sense escrúpols als quals estem sotmesos cada dia i dels que són presa fàcil les persones més vulnerables.

Totes les interpretacions estan a un bon nivell destacant especialment a Alberto Lozano que assoleix diferents personatges i interpreta a la perfecció a un cap de recent nomenament, que controla a tots els seus treballadors d’una forma compulsiva i obsessiva.

Ens ha agradat molt més del que esparàvem !!!

La nostra valoració sencera clicant AQUÍ

← Tornar a Call center

Enllaç copiat!