Fantàstic Peeping Tom !!!

À louer

À louer
16/07/2015

Avui no hi ha temps a perdre !!!, feu-me cas i correu a comprar entrades per “A Louer”, us asseguro que gaudireu d’un espectacle fantàstic, meravellós, brutal, extraordinari, magnífic, excel·lent, excepcional, impressionant, sorprenent, innovador, inimitable i únic !!!, on es barreja la realitat amb la ficció. Ple d’humor, absurditat i imaginació.

Després del “Bolero de Ravel” de Maurice Bejart, “A Louer” ha estat el millor espectacle que he vist en tota la meva vida.

L’escenografia és espectacular, una casa burgesa i d’aire misteriós, com sortida d’una pel.lícula de Hiscotch. El saló està envoltat d’una gran cortina vermella. Hem vist objectes inanimats que tenen ànima, presències espirituals, portes que es tanquen i s’obren soles, personatges arrossegant-se pel terra com rates, ballarins movent-se com éssers d’un altra planeta realitzant contorsions fora del normal i acrobàcies increïbles, fins i tot, una cantant d’òpera que no para de cantar.

Persecucions, baralles, seqüències ràpides, seqüencies al ralentí i coreografies d’una perfecció extraordinària i d’un gran nivell . Dos ballarins a destacar Hun-Mok Jung i Kim Seoljin.

Una banda sonora fantàstica !!!

Dos ballarins a destacar Hun-Mok Jung i Kim Seoljin.

 

Al final tot el públic aixecat, aplaudint amb ganes a un fantàstic Peeping Tom.

VALORACIÓ ***** elevat a l’ infinit

← Tornar a À louer

Enllaç copiat!