Finalitzada: Sorteig: Petits exercicis per al bon morir

petitsexercicis_concurs

Teatre Barcelona i Teatro de los Sentidos us volen convidar a assistir a la seva darrera proposta Petits exercicis per la bon morir.

Més que un espectacle, una experiència

Després de la seva gira europea, Teatre de los Sentidos presentarà Petits Exercicis pel Bon Morir del 7 de desembre al 26 de gener en el seu racó màgic de Montjuïc; una experiència que és una entrada al món dels morts que celebren la vida i, alhora, una entrada al món dels vius que celebren la mort.

Cada dia 144 persones en tres grups viuran aquesta experiència que transcendeix les arts escèniques per situar-se en el terreny de les experiència vitals. Com ells mateixos expliquen es tracta d’una “celebració de l’altredat que hi ha en nosaltres. És trobar el sentit de la celebració en la tensió entre vida i la mort”.

Unes paraules de persones que ja han passat per aquesta experiència:

“Ara sento, mentre penso en aquestes paraules, que el que crea Enrique Vargas no és teatre, ni art visual ni música ni performance. El que impulsa a Enrique i al seu exèrcit de còmplices a construir, dia rere dia, el camí per al bon viure és probablement que el camí de la mort espera molt a la pròxima cantonada…” Sandro Romero. El Tiempo (Colombia) 18/07/10

“Amb el dolçor de les veus femenines, el fluir de l’aigua i una dolça melodia, un sent una certa osmosi amb la vida. Un sentiment de plenitud, o de serenitat o d’origen incert que perdura després d’abandonar el lloc” Marie Tranchant. Nord Éclair (France) 19/04/11

Ja ho veieu no es tracta d’un simple espectacle, sinó d’una experiència única, per aquest motiu es demana roba còmoda, informal i càlida, però no voluminosa. I no es permetrà l’entrada a menors de 12 anys.

Podeu llegir tota la informació sobre aquest espectacle aquí.

El sorteig, 3 entrades dobles

Disposem de 3 entrades dobles per poder assistir-hi el divendres 6 de desembre a les 22:00h.

Per participar només heu de fer marcar “Vull veure” a la fitxa de l’espectacle. Per poder fer-ho cal ser usuari registrat. Si encara no ets membre del Club TBpots fer-ho aquí.

El resultat del sorteig es donarà a conèixer el dimecres 3 de desembre a la nit en aquest mateix espai i els guanyadors seran informats via mail. Si no confieu en la vostra sort, podeu comprar ja la vostra entrada aquí.

Guanyadors (actualitzat!)

Jaume C., Montserrat B. Maria A. han resultat guanyadors d’aquest sorteig. Enhorabona a tots tres!

Enllaç copiat!