Finalitzada: Sorteig: Mrs. Death

TEATRE_BARCELONA-Mrs_Death-SORTEIG

Teatre Barcelona i Versus Teatre us volen convidar a veure l’espectacle Mrs. Death, un diàleg amb Espriu.

L’espectacle: Mrs. Death

Produit pel Versus i creat per Clara Peya, Ariadna Peya i Míriam Escurriola, aquest espectacle, que pren el títol d’un dels poemaris de Salvador Espriu,  vol ser un humil homenatge a aquest figura.

Tot comença quan una parella jove, del segle XXI, arriba a una casa pairal abandonada i força deteriorada. És una casa herència familiar d’Ella, la dona. No saben si quedar-se-la i recuperar-la. A partir d’aquí, s’enceta una discussió que reflecteix, en forma de paròdia, la crisi de la parella. I aquest detonant ens dispara cap al passat d’aquella casa, cap a una sèrie d’històries i personatges que podrien haver estat hostatjats per aquell edifici.

Un viatge i una crònica sentimental a través de la vida de Salvador Espriu i la seva veu poètica transitant per la post-guerra; els primers anys de llibertat i canvis cap a la democràcia al final de la dècada dels 70 i l’actualitat del segle XXI.

Consulta la fitxa de l’espectacle per a més informació.

El sorteig, 3 entrades dobles

Disposem de 3 entrades dobles per poder assistir-hi el divendres 6 de desembre a les 20:00h.

Les entrades es sortejaran entre tots els membres del Club TB. En concret sortejarem dos entrades entre tots els subscriptors i una entre tots aquells que es registrin a Club TB entre el 28 de novembre i el 4 de desembre.

El resultat del sorteig es donarà a conèixer el dimecres 5 de desembre en aquest mateix espai i els guanyadors seran informats via mail. Si no confieu en la vostra sort, podeu comprar ja la vostra entrada aquí.

Enllaç copiat!